Dokumentförvaring

Är du orolig för att ditt testamente eller andra viktiga familjerättsliga dokument ska komma bort och inte finnas tillgängliga när de behövs? I samarbete med Sveriges Begravningsbyråers Riksförbund kan vi erbjuda dig en depå där dina viktiga dokument finns samlade och sedan skickas till dina anhöriga när det blir aktuellt – tryggt och säkert. Du betalar en gång – förvaringen gäller livet ut.

Dokumentförvaring

2495 kr

Du får ditt depåavtal skickat till din e-postadress och kan sedan direkt skicka in depåavtalet tillsammans med dokumenten till din depå via post. Priset gäller livet ut.

Varför använda dokumentförvaring?

Behöver du förvara ett testamente eller andra viktiga familjerättsliga dokument? Det viktiga är då att dokumenten faktiskt kommer till användning. Det är inte ovanligt att testamenten, av olika anledningar, inte kan återfinnas när de väl behövs.

I samarbete med Sveriges begravningsbyråers riksförbund (SBF) erbjuder vi dokumentförvaring i depå. Du kan skicka in upp till 10 olika dokument om totalt 40 sidor vid ett tillfälle.

SBF får veckovisa uppgifter från Skatteverket om avlidna personer och tar omgående kontakt med dina anhöriga vid ditt frånfälle.

Så här går det till
  • Fyll i beställningsformuläret
  • Betala via kort
  • Leverans direkt via E-post eller post (tillval)
  • Skicka in dina handlingar till SBF

Frågor och svar

Kan jag begära ut något av mina dokument eller skicka in nya?

Ja, du kan enkelt ta kontakt med Sveriges begravningsbyråers riksförbund på 08 556 811 80 för att begära ut handlingar eller skicka in nya. En hanteringsavgift på 495 kr utgår.

Är förvaringen tidsbegränsad?

Nej, förvaringen av dina dokument och avtal sker tryggt och säkert under hela din livstid.

Frågor och svar

Hur förvaras avtalen?

Avtalen förvaras hos Sveriges begravningsbyråers riksförbund och hanteras enligt strikta säkerhets- och sekretesskrav. Du får en säker, oberoende förvaringsplats för dina avtal.

Allmänna villkor

De allmänna villkoren för tjänsten hittar du här.

Behöver du prata med någon av våra jurister?

Välkommen att kontakta oss genom att trycka på knappen nedan eller höra av dig på 08-559 16 295.

Vår jurist berättar

Vettigt chatt..... bra infomation.

5,0 rating
29 mars 2023

Enkelt och smidigt. Rimliga priser.

Ingvar Ljungqvist

Enkelt och prisvärt

5,0 rating
15 september 2022

Fungerade perfekt. Uppskattade detaljen att kunna spara och fortsätta vid ett senare tillfälle. Snabbt svar i chatten då det var funderingar.

Alf Johansson

Smidigt att upprätta äktenskapsförord till bra pris

5,0 rating
10 augusti 2022

Tjänsten för att upprätta ett äktenskapsförord var väldigt enkel att använda och jag känner att jag fick den information som jag behövde för att kunna göra det.

Daniel Kempe

Prisvärt, smidigt och snabbt

5,0 rating
7 juli 2022

Gick snabbt att fylla i. Betalning genom klarna (Stort plus). Leverans per e-mail (automatiskt) inom 2-3 minuter. Rekommenderas!

Shahin

Enkelt

5,0 rating
19 oktober 2021

Mkt tydligt och enkelt..

Hahjar Gorgis