Våra rättsområden

allmän juridik

Vi behärskar många områden inom juridiken och med våra breda kontakter kan vi erbjuda dig experthjälp i de flesta juridiska områdena.

Rättsområde, tvist, båtjuridik, båt, jurist

Båtjuridik kan sägas hamna under allmän juridik, men eftersom vi hanterar så många tvister kring fordon förtjänar det en egen kategori.

Biljuridik kan sägas hamna under allmän juridik, men eftersom vi hanterar så många tvister kring fordon förtjänar det en egen kategori.

Entreprenadrätt är den juridik som omgärdar renovering och nybyggnation av fastigheter inbegripet standardavtal på området.

Vi möter alla familjerätten i våra liv. Familjerätt handlar om allt från att upprätta testamente och förrätta arvskifte till vårnadstvister och annat.

Fastighetsrätten behandlar frågor om köp och försäljning av fastighet eller bostadsrätt, dolda fel, saneringstvister enligt miljöbalken och hyrestvister med mera.

Våra tjänster

Pålitliga och effektiva juridiska lösningar

Vi är juridiska experter och har erfarenheten att leverera hög kvalitet till dig som klient.

Vanliga frågor

Läs svaren på vanliga frågor

Priser och finansiering

Här kan du ta del av våra priser samt lära dig mer om olika finasieringsalternativ.

För en gratis konsultation (15 min) ring 08-559 16 295

De första 15 minuterna är kostnadsfria när du ringer till oss. Detta gör att vi kan göra en bedömning av dina behov av juridisk hjälp. Efter detta samtal ger vi dig ett förslag på hur vi kan hjälpa dig.