Varje klient är viktig

Bemötande

Våra jurister är inte bara duktiga i sitt respektive ämnesområde, de är också mycket engagerade och lätta att ha att göra med.

Vi lovar dig det bästa bemötandet och har nöjd klient-garanti. Nöjd klient-garanti innebär att vi gör vad som står i vår makt för att göra dig som klient nöjd med våra insatser.

VÅRA JURISTER

Experter inom flera rättsområden

Specialister

Våra jurister har gedigen erfarenhet inom sina respektive rättsområden och med vårt stora kontaktnät erbjuder vi dig experthjälp inom en lång rad rättsområden inom civilrätt och offentlig rätt.

VÅRA RÄTTSOMRÅDEN

Vill du bli trainee eller uppsatsstudent hos oss?

Arbete

Vi erbjuder dig intressanta och varierande arbetsuppgifter under till exempel uppsatspraktik.

KONTAKTA OSS

Gamla stan kontor

Att vi är allmänpraktiserande innebär att vi tar emot uppdrag som berör vitt skilda rättsområden. Genom vårt stora kontaktnät kan vi erbjuda hög kvalitét inom civilrätt och offentlig rätt. Din Juridik är rätt val för den mindre juridiska frågan såväl som de stora tvisterna.

Vi har färdiga lösningar för dig som företagare. Alla våra företagspaket inkluderar tillgång till våra inkassotjänster.

FÖRETAGSPAKET

Du kan vara trygg i att anlita Din Juridik juristbyrå eftersom vi står under tillsyn av Datainspektionen.

DATAINSPEKTIONEN

1614. Svea hovrätt grundas

Axel Oxenstierna är känd som något av ett geni och en grundare av den moderna svenska statsapparaten. 1614 grundade han Svea hovrätt – den första av landets hovrätter.

1789. Högsta domstolen grundas

Den tidigare ordningen där kungen kunde överpröva hovrättens avgöranden ansågs otidsenlig under upplysningstiden varför en ny och högsta instans inrättades – Högsta domstolen (HD).

2018. Din Juridik grundas

Med ambitionen att ge tillgänglig och nära rådgivning på klientens villkor samt att finnas på internet arbetar Din Juridik på ett nytt sätt jämfört med traditionella jurist- och advokatbyråer. Din Juridik Juristbyrå flyttar in i Lillienhoffska Palatset på Medborgarplatsen.

2019. Din Juridik flyttar till Gamla stan

Din Juridik Juristbyrå flyttar in i nya lokaler – mitt i Gamla stan. Välkomna till Stortorget 3 i det vackra Grillska huset.

Våra jurister

Specialister

Våra jurister

Experter

Våra jurister hjälper dig att finns rätt i rättskällorna.

  • Fastighetsrätt/bostadsjuridik och hyresrätt
  • Familjerätt
  • Affärsjuridik
  • Offentlig rätt
  • Entreprenadrätt

Grundaren har ordet

Vi lovar att driva ditt fall med full energi och med utnyttjande av de möjligheter lagen bjuder. Vi lovar att förvalta ditt förtroende väl.

Marcus Palmberg

Jurist, VD

Senaste nyheter

Läs våra artiklar

Senaste nyheter

Läs våra artiklar

Våra artiklar behandlar nyheter inom Din Juridik juristbyrå såväl som nyheter inom juridiken som vi finner intressanta eller uppseendeväckande.

  • Nyheter inom Din Juridik
  • Rättsliga bedömningar
  • Argumenterande texter
  • Förklaringar
Arv, Testamente
Kan man sitta i orubbat bo trots särkullbarn?

Frågor och svar testamente och arv Behöver vi upprätta testamente om vi endast har gemensamma barn? Har jag rätt till hälften av min mors tillgångar? Hur kan man göra eget barn arvlöst? Hur länge kan pappas sambo bo kvar i deras hus efter att pappa gått bort? Jag har två barn, men ett av dem...

Arv, Testamente
Kan ett särkullbarn få ut sin laglott retroaktivt?

Frågor och svar testamente och arv Behöver vi upprätta testamente om vi endast har gemensamma barn? Har jag rätt till hälften av min mors tillgångar? Hur kan man göra eget barn arvlöst? Hur länge kan pappas sambo bo kvar i deras hus efter att pappa gått bort? Jag har två barn, men ett av dem...

Arv, Testamente
Write a testament/will in Sweden

Kunskapsbank Testamente och arv Arvsrätt vid adoption, insemination, fosterbarn och styvbarn Förvara testamente Hur skriver man ett testamente? Kapitalförsäkringar Orubbat bo Orubbat bo för gifta med särkullbarn Orubbat bo för sambo Testamente för sambos Testamente med villkor om enskild egendom Testamentera till barn Tolka testamente Vad händer utan testamente? Vad är laglott? Förstärkta laglottsskyddet 7...

Vad våra klienter säger

Enkelt

5,0 rating
oktober 19, 2021

Mkt tydligt och enkelt..

Hahjar Gorgis

Väldigt bra kundservice!

5,0 rating
juni 9, 2021

Fick väldigt bra hjälp i chatten av en jurist, Marcus Palmberg!
Han var med hela vägen tills jag hade fått avtalet på mail.

Ninos

Enkelt och smidigt

5,0 rating
juni 1, 2021

Enkelt och smidigt

Marcus

Juridisk hjälp testamente och äktenskapsförord

5,0 rating
april 13, 2021

Fungerade mycket bra. Fick både snabb hjälp och den hjälp jag behövde vad gäller det juridiska inom testamente och äktenskapsförord

Risto Laine

Hur enkelt som helst

5,0 rating
april 1, 2021

Smidigt och enkelt och bra support via chatten.
Återkommer
🙂

Henrik Jönsson