Bouppteckning

När någon avlider ska det enligt lag upprättas en bouppteckning. Det är ni som ingår i dödsboet efter den avlidne som ansvarar för att bouppteckningen blir upprättad. Kostnaden tas normalt ur dödsboet.

Vi erbjuder upprättande av bouppteckning. Boka in ett inledande telefonmöte till höger.

Bouppteckning

8995 kr

Boka ett inledande telefonmöte för upprättande av bouppteckning. Det inledande mötet är kostnadsfritt. Till priset ovan tillkommer porto.

Varför upprätta bouppteckning?

Att upprätta bouppteckning är ett krav enligt lag när någon har avlidit. Om bouppteckning inte upprättas kan dödsbodelägarna föreläggas av Skatteverket att upprätta bouppteckning vid vite.

Registrerad bouppteckning behövs ofta för att banker ska tillåta uttag från den avlidna personens konto eller era gemensamma konton.

Vi hjälper dig att upprätta bouppteckning – till ett konkurrenskraftigt pris. Priset bygger på att vi kan göra det vi är bäst på – juridik. Vi skickar ut kallelser till dödsbodelägarna och upprättar bouppteckningshandlingen.

Så här går det till
  • Inledande möte per telefon
  • Vi upprättar bouppteckningen
  • Bouppteckningsmöte - delägarna möts
  • Dödsboet faktureras
  • Bouppteckningen registreras hos Skatteverket

Våra recensioner

Vettigt chatt..... bra infomation.

5,0 rating
29 mars 2023

Enkelt och smidigt. Rimliga priser.

Ingvar Ljungqvist

Enkelt och prisvärt

5,0 rating
15 september 2022

Fungerade perfekt. Uppskattade detaljen att kunna spara och fortsätta vid ett senare tillfälle. Snabbt svar i chatten då det var funderingar.

Alf Johansson

Smidigt att upprätta äktenskapsförord till bra pris

5,0 rating
10 augusti 2022

Tjänsten för att upprätta ett äktenskapsförord var väldigt enkel att använda och jag känner att jag fick den information som jag behövde för att kunna göra det.

Daniel Kempe

Prisvärt, smidigt och snabbt

5,0 rating
7 juli 2022

Gick snabbt att fylla i. Betalning genom klarna (Stort plus). Leverans per e-mail (automatiskt) inom 2-3 minuter. Rekommenderas!

Shahin

Enkelt

5,0 rating
19 oktober 2021

Mkt tydligt och enkelt..

Hahjar Gorgis